Omega Areal-

Omega Areal - Teknisk support
Omega Areal (tidligere Omega IAT) er et datterselskap av Omega, og ble stiftet som eget selskap mai 2004. Det nye selskapet er en videreføring av byggavdelingen til Omega som ble etablert i 1997. Vi har hovedkontor i Ølensvåg og avdelingskontor på Frakkagjerd, Stord og Husnes, per i dag er vi 26 ansatte fordelt på de tre avdelingene.

Omega Areal tilbyr allsidige byggtekniske tjenester, fra prosjektering til oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Våre oppdragsgivere kommer fra privat og offentlig sektor, hovedsaklig på Haugalandet og i Sunnhordland.

Tveit Maskin-

Tveit Maskin - grunnarbeid

Tveit Maskin AS har over 50 års erfaring innen gravearbeider, sprenging og massetransport. De siste årene har vi også kunnet tilby ingeniørtjenester i forbindelse med byggesaker.

Firmaet, med 14 dyktige ansatte, har kontorer i 2. etasje i ”Kiwi-bygget” i Ølensvåg. Vi har en moderne maskinpark med bl.a. 8 gravemaskiner, 3 lastebiler, hjullaster, valse og traktorer.

Berge Sag & Trelast-

Berge Sag & Trelast - Leverandør av byggesett
Berge Sag Gruppen er den største hytte- og boligbyggeren på Haugalandet. De har hovedkontor med salgsavdeling og XL Bygg byggvarehus i Ølensvåg, tilskjæringsanlegg i Ølen og kontor for prosjektering og salg på Raglamyr i Haugesund.

Omega Byggservice-

Omega Byggservice - Tømrerarbeid
Omega Byggservice er et datterselskap av Omega som utfører alt tømrerarbeidet. Omega Byggservice har seks ansatte, fem med fagbrev og en lærling. Leif Magne Berge er daglig leder av selskapet.

Boland & Sønner-

Boland & Sønner - Betongarbeid
Alt betongarbeid utføres av Boland & sønner. Selskapet ledes av Gerard Boland.

Bjørn Genberg-

Bjørn Genberg - Rørarbeid og varmesystem

  • Rørinstallasjoner bygg og industri
  • Varmeanlegg / gulvvarme
  • Carrier varmepumper
Haraldseid Elektro-

Haraldseid Elektro - Elektroarbeid
Haraldseid Elektro utfører alt elektroarbeid. Selskapet har syv ansatte og ledes av Jostein Haraldseid.

Dagsland Miljø-

Dagsland Miljø - Ventilasjon
Dagsland Miljø leverer prosjektering og montering av ventilasjonsanlegg til våre hus.

Team Handeland-

Flising utføres av Team Handeland.

Knapphus kjøkken-

Knapphus kjøkken - Kjøkken, bad, garderobe 
Ølen Kjøkkensenter ble startet i Ølen i 1988. Der ble virksomheten drevet i leide lokaler frem til 1995. Pga økende aktivitet og plassmangel ble virksomheten flyttet til Knapphus og navnet ble endret til Knapphus Kjøkkensenter.

På Knapphus har de over 35 kjøkken og bad utstilt i miljø. I tilegg til utstilling har vi snekker- og plateverksted, egenproduksjon av baderomsinnredning, montasjehall og lager.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på hus.omega.no  Personvernerklæring Jeg aksepterer